Станете уверени и независими с няколко опреснителни часове!

Имате  шофьорска книжка категория “В”, но дълъг период от време не сте сядали зад волана и не сте сигурни в своите способности и умения, ние ще Ви помогнем да се справите сами с управлението на автомобила.  

Необходими са няколко учебни часа, за да върнете увереността си! След извършване на експертен анализ върху способностите Ви да управлявате автомобил, ще планираме комплексен подход, който на първо място включва – теоретично обяснение на причините за несигурността /евентуалните грешно заучените действия или незатвърдените навици и умения/, след което ще планираме комплекс от учебни тренировки и упражнения.

Учебните тренировки могат да включват следните теми: Упражнения на учебен полигон, потегляне от място и включване в движението, преминаване през кръстовища и маневриране във всички посоки при интензивно движение в град Варна, престрояване от една лента в друга, извършване на обратен завой, паркиране (успоредно и напречно), преминаване през тесни участъци на пътното платно, заобикаляне на препятствие и други подобни теми.

Цената за опреснителния час се определя в зависимост от броя на допълнителните часовете, с възможност за договаряне на преференциална цена.

Опреснителните часове се провеждат в приятна и спокойна обстановка с учебен автомобил – Toyota Corolla, Toyota Auris, Renault Megane и Volkswagen polo комфортни с отлична видимост и маневреност.

При записване ще Ви изготвим индивидуален график за шофьорските опреснителни часове, който да е съобразен с Вашата заетост.

За провеждане на учебните тренировки е необходимо да притежавате свидетелство за управление на МПС категория “В”, което е в срок на валидност.

Започване на опреснителни шофьорски курсове –  Веднага след записване на опреснителен час за следващият ден.

Ще се радваме да се доверите на нашият професионализъм.

За повече информация и записване позвънете на 0888 306 813

 Опреснителни шофьорски часове или курсове във Варна

Comments are closed.