Тук  е мястото където можете да видите какво мислят за нас нашите курсисти. ВАЛЕК е школата във Варна, която  обучава толерантни и  културни водачи на МПС за европейските пътища.

За връзка с нас  0888 306 813!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 47 reviews
by Веселин Даскалов on ВАЛЕК

Обучението е на много високо ниво като това включва както теоретичната подготовка, така и практическата. Силно препоръчвам Валентин Стоянов - изключително спокоен и добре обясняващ човек. Ако трябваше отново да избирам автошкола, то без съмнение бих се спрял на "Валек".

by Ivaylo on ВАЛЕК

Валек т.е. Валентин Стоянов е страхотен инструктор. Прилага индивидуален подход спрямо всеки курсист с голямо спокойствие и търпение. Силно препоръчвам!

by Красимир Колев on ВАЛЕК

Изключително доволен съм от автошкола Валек! Теоретичната подготовка и практическото обучение са на много високо ниво. Специални благодарности към инструктор Тошко Котов - аналитичен, ерудиран, спокоен! Нямам абсолютно никаква забележка към цялостната организация, препоръчвам автошколата с двете си ръце!

by Тодор Иванов on ВАЛЕК

ВАЛЕНТИН СТОЯНОВ Е ПЕРФЕКТЕНИНСТРУКТОР И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СПОКОЕН И ТОЛЕРАНТЕН ЧОВЕК. СПОКОЕН В РИСКОВИ СИТУАЦИИ. СЛЕД ОПРЕСНИТЕЛНИЯ КУРС ВЪЗВЪРНАХ ШОФЬОРСКИТЕ СИ УМЕНИЯ. ИМАХ 22 ГОДИНИ ПРЕКЪСВАНЕ.  БЛАГОДАРЯ.

by magdalena on ВАЛЕК

Препоръчвам инструктор Валентин Стоянов ! Доволна съм от обучението. 🙂

by Тодор Тодоров /моряк/ on ВАЛЕК

Вальо е не само голям професионалист, но е и изключително спокоен и толерантен човек. Никакви нерви, никаква паника, дори и в рискови ситуации когато определено съм грешил. Благодарение на него възвърнах шофьорските си навици след 30 годишно прекъсване.

by иван on ВАЛЕК

Много съм доволен от това което ме научи Валек, както казват на моя инструктор. Записах се при неговата автошкола от Интернет за курс за шофьори и не съжалявам. Голямо търпение и идеално обяснява какво да направиш когато ти е много трудно и страшно. Истински му благодаря и усещам, че имам някаква техника.

by Мариян Георгиев on ВАЛЕК

Когато започнах курса за шофьори не бях убеден и уверен в себе си , но моят инструктор Валентин Стоянов успя да ми вдъхне кураж и увереност и да покаже , колко са неограничени възможностите ми . Няма да забравя тези часове по кормуване - наистина е един от НАЙ-ДОБРИТЕ ИНСТРУКТОРИ . Благодаря му много за цялото усърдие и търпение да ни направи добри водачи на пътя .

by Добромир on ВАЛЕК

Искрени благодарности на най-добрият инструктор Валентин Стоянов, който е истински професионалист и благодарение на него взехме най-важният изпит в живота си - да бъдем отговорни, да ценим живота на тези които са зад волана и всички участници в движението. Успех на начинаещите, толерантност и безаварийно шофиране колеги! От мен и приятелката ми Яна

by Анна on ВАЛЕК

Много търпелив и толерантен инструктор! След дълги години отсъствие, се престраших да шофирам из улиците на Варна благодарение именно на Валентин Стоянов. Изборът ми също беше случаен, но не напразен. Благодаря!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Comments are closed.