Валентин Стоянов е преподавател по кормилна практика за категории А, АМ, В, С, СЕ, D и DE.

DSC07431

Инструктор Стоянов е  завършил Тракийски Университет – гр. Стара Загора, Технически колеж “Техника и технологии” – Ямбол специалност “Преподавател – инструктор за обучение на водачи на МПС, както и  Висшия Военен Университет – гр. Велико Търново със степен “Магистър”.

През годините е изградил своите качества на организираност, изпълнителност, отговорност и индивидуален подход към хората с които работи и обучава при провеждане на шофьорски курсове.  Умее да работи спокойно в екип. Характерно е огромно търпение и внимание при обучението на курсистите. Facebook    Референции

 

За професията:

Инструктирането е прилагане на теоретичните знания с достатъчно търпение и разбиране при последователни  тренировки по кормуване. Успешният краен резултат винаги се постига с взаимна коректност и доверие.

Достойнство, уважение и чест.

 За учебния автомобил:

Учебният автомобил задължително трябва да е лесен за управление с добра видимост и маневреност! Тествайте Toyota Corolla или Toyota Auris и ще се убедите.

В тази автошкола с този инструктор можете да получите знания и умения как безопасно да управлявате  автомобил на разумни и конкурентни цени при пълен курс на обучение!

Инструктор

За повече информация  0888 306 813!

Comments are closed.