Мнения

            Тук  е мястото където можете да видите какво мислят за нас нашите курсисти. ВАЛЕК е школата във Варна, която  обучава толерантни и  културни водачи на МПС за европейските пътища.

За връзка с нас  0888 306 813!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ВАЛЕК
Average rating:  
 55 reviews
by Husein on ВАЛЕК

Мислех, мислех къде да започна шофьорски курсове във Варна и попаднах на Автошкола Валек в интернет. Останах доволен от видяното в сайта и реших да се обядя. Когато се свързахме с инструктора разбрах че е много спокоен и разбран човек . Много му благодаря за отделеното внимание и успешното вземане на книжка. Не се чудете а се обадете .Препоръчвам

by Monika on ВАЛЕК

Благодаря на инструктора за доброто обучение! Взех си изпита от първия път и се научих да карам спокойно и уверено. Успех 🙂

by Кремена Колева on ВАЛЕК

Препоръчвам Автошкола "Валек", страхотна теоретична и практическа подготовка, невероятно търпеливи инструктори. Благодаря от сърце на г-н Стоянов и г-н Котов 🙂

by Живко Йорданов on ВАЛЕК
Препоръчвам

Лично за мен най-добрата автошкола. Попаднах на правилното място и съм изключително благодарен, че бях обучаван точно тук. Инструкторът Валентин Стоянов е много стойностен човек, спокоен и разбран. Въпреки, че имах доста притеснения, той постоянно ме напътстваше как да управлявам по-добре автомобила и как да стана добър шофьор. Определено без неговите стойностни съвети нямаше да стигна толкова далеч. За всеки, който се чуди дали да запише в тази школа го препоръчвам. Днес изкарах и външния си изпит и то от първия път. Записвайте се смело, не го мислете, заслужава си и цената на шофьорския курс. Щом човек като мен, който е много чувствителен и предпазлив, и успях да се справя и да напредна бързо, то определено инструкторът има големи заслуги за това. Препоръчвам Автошкола Валек, курсът има абсолютно всичко нужно, за да се научите на едно добро ниво 🙂

by Свилен on ВАЛЕК
Опреснителен курс - Много съм доволен !!!

Карах опреснителен курс, при Валек , много съм доволен, отношението е супер, Валентин е много спокоен, обяснява добре и личи си желанието му да обучава хората, а не да отбие номера. Разбрах също, че цената за шофьорски курс при него си заслужава. Също много ми хареса, че винаги успяваше да се впише в моя график.

by Ildaz Murad on ВАЛЕК

Висок професионализъм и обучение на много високо ниво. Толерантност и търпение. Винаги и на всички мои познати ще препоръчвам г-н Валентин Стоянов-респект и уважение!

by Илдъз Мурад on ВАЛЕК

Много благодаря на Валентин Стоянов за опреснителните часове които взех в неговата школата. Вдъхна ми спокойствие и увереност. Oт него научих много нови неща за шофирането. Искрени благодарности за неговото търпение и професионално отношение!!!! Много успехи му пожелавам!!! Препоръчвам го на всички!!!

by Галя Райчева on ВАЛЕК

Благодаря за спокойното и търпеливо отношение към почти изгубените ми шофьорски навици, благодарение на което си ги възвърнах. Горещо препоръчвам г-н Валентин Стоянов като инструктор, който не създава стрес у ученика, а внимателно, с чувство на хумор и толерантност култивира правилното поведение на пътя.

by Веселин Даскалов on ВАЛЕК

Обучението е на много високо ниво като това включва както теоретичната подготовка, така и практическата. Силно препоръчвам Валентин Стоянов - изключително спокоен и добре обясняващ човек. Ако трябваше отново да избирам автошкола, то без съмнение бих се спрял на "Валек".

by Ivaylo on ВАЛЕК

Валек т.е. Валентин Стоянов е страхотен инструктор. Прилага индивидуален подход спрямо всеки курсист с голямо спокойствие и търпение. Силно препоръчвам!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Call Now Button