Мнения

            Тук  е мястото където можете да видите какво мислят за нас нашите курсисти. ВАЛЕК е школата във Варна, която  обучава толерантни и  културни водачи на МПС за европейските пътища.

За връзка с нас  0888 306 813!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ВАЛЕК
Average rating:  
 61 reviews
by Станислава on ВАЛЕК

Силно препоръчвам автошкола "Валек".Теоретичната и практическата подготовка са на много високо ниво. Изказвам своите големи благодарности на инструкторите ми Валентин Стоянов и Тошко Котов за търпението и спокойствието, с които подхождат към курсистите си. Изключителни професионалисти и стойностни хора. Обучението ми премина в страхотна обстановка, а изпитите взех от първия път. Желая много успехи на школата!

by Стоян on ВАЛЕК

Много съм доволен от шофьорския курс. Приятели ми препоръчаха автошкола Валек и наистина се оказва отлична автошкола. Успях да си взема изпита от първия път. Инструкторите са професионалисти, всичко е много добре. Препоръчвам и благодаря на инструктор Валентин Стоянов.!!!

by Nikoleta on ВАЛЕК

Днес издържах изпит практика, но не можах да реагирам на момента, защото ми беше много трудно да осъзная ситуацията, но искам да благодаря на инструктор Валентин Стоянов и както и на цялата автошкола Валек. Благодаря за търпението през целия период и за желанието да ме научиш и че в крайна сметка стигнах до някъде! Препоръчвам Автошкола Валек, с инструктор Валентин Стоянов! Обучение на професионално ниво, както за теоретична, така и практическа подготовка. Изключително точни, подробни и ясни обяснения, огромно търпение. Искрени благодарности за волята и търпението и най-вече за това, че благодарение на подробните указания успях да взема своя изпит.

by ростислав on ВАЛЕК

Автошкола Валек е правилния избор за всички които се колебаят къде да се запишат. Валентин Стоянов е безкрайно точен, коректен, спокоен и най-вече инструктор с много опит като такъв. Силно препоръчвам Шофьорски курсове Валек!!!

by Maria on ВАЛЕК

Много добра автошкола. Записах се на шофьорски курс тук и съм супер доволна. Инструктора Валентин Стоянов обяснява точно и ясно. Взех си изпита от първи опит и препоръчвам с две ръце!

by Радослав on ВАЛЕК

Автошкола Валек е една прекрасна среда за обучение с много спокоен инструктор. Цената е отлична , препоръчвам на всички приятели .

by Husein on ВАЛЕК

Мислех, мислех къде да започна шофьорски курсове във Варна и попаднах на Автошкола Валек в интернет. Останах доволен от видяното в сайта и реших да се обядя. Когато се свързахме с инструктора разбрах че е много спокоен и разбран човек . Много му благодаря за отделеното внимание и успешното вземане на книжка. Не се чудете а се обадете .Препоръчвам

by Monika on ВАЛЕК

Благодаря на инструктора за доброто обучение! Взех си изпита от първия път и се научих да карам спокойно и уверено. Успех 🙂

by Кремена Колева on ВАЛЕК

Препоръчвам Автошкола "Валек", страхотна теоретична и практическа подготовка, невероятно търпеливи инструктори. Благодаря от сърце на г-н Стоянов и г-н Котов 🙂

by Живко Йорданов on ВАЛЕК
Препоръчвам

Лично за мен най-добрата автошкола. Попаднах на правилното място и съм изключително благодарен, че бях обучаван точно тук. Инструкторът Валентин Стоянов е много стойностен човек, спокоен и разбран. Въпреки, че имах доста притеснения, той постоянно ме напътстваше как да управлявам по-добре автомобила и как да стана добър шофьор. Определено без неговите стойностни съвети нямаше да стигна толкова далеч. За всеки, който се чуди дали да запише в тази школа го препоръчвам. Днес изкарах и външния си изпит и то от първия път. Записвайте се смело, не го мислете, заслужава си и цената на шофьорския курс. Щом човек като мен, който е много чувствителен и предпазлив, и успях да се справя и да напредна бързо, то определено инструкторът има големи заслуги за това. Препоръчвам Автошкола Валек, курсът има абсолютно всичко нужно, за да се научите на едно добро ниво 🙂

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Call Now Button